Of je nu simpelweg een Smart Home lover bent, een verstrooide professor die zijn sleutel wel eens vergeet of een ouder die vaak met tassen sleurt, het Nuki Smart Lock maakt je leven makkelijker. De eenvoudig achteraf te installeren Smart Locks maken het mogelijk om zonder sleutel door het leven te gaan.

Makkelijk te installeren

Het Smart Lock kan je langs de binnenkant van je deur simpelweg over je bestaande slot heen plaatsen, zonder te hoeven boren of schroeven. Om na te gaan of jouw slot compatibel is met het Nuki Smart Lock, kan je een kijkje nemen op de website/link. Vanaf dat de installatie gebeurd is, kan je via de gratis Nuki app op je smartphone, je deur openen en vergrendelen.

Daarnaast hoef je ook geen reservesleutels meer te laten maken. Via de app kan je anderen namelijk makkelijk uitnodigen en toegangsrechten geven, zodat ze als het ware een digitale sleutel van je woning ontvangen. Elke uitnodiging kan individueel aangepast worden in tijd. Zo kan je je buur enkel toegang geven voor de periode dat hij voor je plantjes moet zorgen.   

Nuki Combo 2.0

Durf jij wel eens de deur uitgaan met je sleutel nog netjes op de kast? Dan is de Nuki Combo 2.0 dé oplossing. De combo bestaat uit een Nuki Smart Lock 2.0 en een Nuki Bridge. De Nuki Bridge, een klein apparaatje dat je simpelweg in het stopcontact plaatst, functioneert als een brug tussen je Smart Lock en je WiFi. De Bridge zorgt ervoor dat je Smart Lock automatisch met je WiFi verbindt. Op die manier kan je je slot altijd en overal bedienen via je smartphone, zelfs al bevind je je kilometers van je huis. Op die manier is het Smart Lock niet alleen handig vandaag, maar blijft het ook handig in de toekomst wanneer we weer kunnen reizen. Ook heel handig wanneer je bijvoorbeeld de schoonmaakhulp toegang wil geven wanneer je onverwacht niet thuis bent!

Nuki Keypad Combo

Wanneer je iemand bent die zijn smartphone wel eens vergeet op te laden of iemand die graag eens zonder smartphone op pad gaat, is de Nuki Keypad het ideale accessoire voor jou. In de Nuki Keypad Combo zit, naast een Smart Lock en Bridge, namelijk ook een toetsenpaneel dat je aan de gevel naast je deur kan ophangen, zodat je aan de hand van een code je deur ook zonder smartphone of sleutel kan openen. Je kan ook eenvoudig individuele codes aanmaken voor bijvoorbeeld je schoonmaakhulp. Elke individuele code kan ook beperkt worden in tijd, zodat de code enkel werkt op de dag dat je schoonmaakhulp langskomt.

Nuki Family Combo

Tot slot is er nog de Nuki Family Combo. Zoals de naam al doet vermoeden is deze combo gericht op gezinnen met (jonge) kinderen die een code nog niet zo goed kunnen onthouden. De Combo bestaat uit een Smart Lock, Bridge en Nuki Fob. De Nuki Fob functioneert als een kleine sleutelhanger, waarmee je je deur met één druk op de knop kan openen. Handig is om de Fob bijvoorbeeld aan je autosleutel te hangen, zodat je meteen binnen kan wanneer je je boodschappen uitlaadt of je kindje uit de auto haallt. Als de Fob verloren gaat, kan je de toegangsrechten makkelijk intrekken via de app.

Voor meer informatie over de producten bezoek de website