Cryptocurrency is nog nooit zo populair geweest als op dit moment. Ben je hierin geïnteresseerd maar er nog niet mee begonnen? Dan is dit het moment.

Investeren in een cryptomunt als Bitcoin is een alternatieve manier om geld te verdienen. Voor veel mensen is dat zeer welkom, aangezien de koopkracht blijft dalen en de meesten geen of negatieve spaarrente hebben en dus moeten betalen om te sparen.

Cryptomunten

Investeren in een cryptomunt is niet per definitie een route naar rijkdom. Lees je daarom goed in de materie in en onderzoek in welke munt(en) je geïnteresseerd bent. Ga ook na hoeveel je wilt kopen en of je voor een grote investering gaat of bijvoorbeeld meerdere kleine investeringen.

Daarnaast zijn er verschillende manieren om je munten op te slaan. Dit kan in een online of offline wallet. De offline wallet staat op een soort usb-stick. Hierbij is geen verbinding met het internet.

Aanschaf

Het aanschaffen van cryptomunten is overigens nog nooit zo eenvoudig geweest als nu. In de begintijd waren computers een stuk trager en moest je bovendien de krochten van het internet op om te krijgen wat je wilde hebben. Wil je nu cryptomunten aanschaffen, dan is dat ongeveer even eenvoudig als het bestellen van een pizza. 

Heb je besloten om aan de slag te gaan met cryptocurrency en te investeren in een cryptomunt? Dan is LiteBit het platform waarop je veilig, eenvoudig en persoonlijk kunt handelen.

LiteBit

Het Nederlandse bedrijf is in 2013 opgezet door twee crypto-enthousiasten en is gevestigd in Rotterdam. Het bedrijf valt onder het toezicht van De Nederlandsche Bank en voldoet aan alle Nederlandse wetgeving.

Inmiddels is LiteBit uitgegroeid tot een succesvol bedrijf met meer dan vijftig werknemers. In 2019 en 2020 won het bedrijf dankzij de stem van het publiek de award ‘Beste Crypto Broker’.

Veiligheid

Veiligheid is prioriteit bij het bedrijf. Daarom update LiteBit de beveiliging continu. Je bewaart je munten veilig en vertrouwd in je eigen wallet.

Wees niet bang voor ingewikkelde praktijken. LiteBit maakt het je zo makkelijk mogelijk. Ben je eenmaal klant, dan kun je via de LiteBit-app altijd en overal handelen in 46 soorten cryptomunten. Je kunt de betaalmethode gebruiken die je gewend bent, bijvoorbeeld iDEAL of SEPA. En kom je er niet uit? Het Customer Support-team is 24/7 aanwezig om je te helpen.

Voor meer informatie bezoek de website van Litebit