Het zorgt voor een gladde en zachte huid, voorkomt verstopte poriën en het bevordert een egale bruining. Kortom: genoeg redenen om je huid regelmatig te scrubben.

“De Cocolemon Bodypolish van Flow Cosmetics is een iets fijnere bodyscrub”, aldus eigenaar van cosmeticagroothandel Greenest Cosmetics Nick van Dijk. “Dit citroenachtige product verwijdert dode huidcellen en heeft geweldige hydraterende eigenschappen. Zo bevat het Himalayazout, dat voorzichtig dode huidcellen verwijdert en de huidporiën diep reinigt.”

Hij vervolgt: “Sommige mensen zeggen zelfs dat scrubben helpt tegen cellulitis. Na het scrubben voelt de huid extreem zacht aan, heeft het een egale teint en kan het andere huidverzorgingsproducten dieper opnemen. De combinatie van biologische oliën en etherische oliën bevordert de celregeneratie en zorgt ervoor dat de huid gehydrateerd wordt.”

De scrub is volledig natuurlijk. “Dit product bevat alleen ingrediënten uit de natuur, zoals zout, oliën, extracten en bessenpoeders die waardevolle huidverzorgende eigenschappen hebben.”

Dat staat volgens hem in schril contrast met andere niet-natuurlijke scrubs. “Die bevatten vaak op plastic of petroleum gebaseerde ingrediënten die de huid zacht kunnen laten aanvoelen, maar geen huidverzorgende factor hebben. Daarnaast kunnen ze buitengewoon schadelijk zijn voor jou en je omgeving.”

Ten slotte benadrukt hij: “Geniet van de zon, maar bescherm je tegen UV-stralen. Vergeet niet voldoende te drinken. Je lichaam draait immers op water. En voeg een biologische spray toe aan je gezichtsroutine. Roos, lavendel en kamille hebben geweldige hydraterende eigenschappen.”

Wil jij zien wat voor mooie alternatieven Flow Cosmetics allemaal heeft? Bezoek de webshop op www.flow-cosmetics.nl.