Jacqueline (48) ontdekte met Clear.bio welke voeding bij haar een suikerpiek veroorzaakte.

“Ik heb diabetes type 2 ontwikkeld tijdens mijn tijd als ondernemer. Het was ‘druk druk druk’. Ik nam te weinig tijd om gezond te eten en bewegen. Door stress beloonde ik mezelf met lekker eten. Daarna heb ik allerlei diëten gevolgd, maar mijn gewicht bleef schommelen. Ook wilde ik van de medicijnen af. Ik merkte namelijk dat ik meer last van de bijwerkingen had dan dat ze me hielpen om mijn bloedsuikerwaarden omlaag te krijgen. Genoeg redenen voor mij om om mee te doen aan Clear.bio. 

Twee weken lang droeg ik een sensor op mijn bovenarm. Op elk moment van de dag zag ik in de Clear.bio app hoe mijn bloedsuikerspiegel ervoor stond. Je ziet meteen wat een maaltijd of beweging met je doet. Voeding werkt echt voor iedereen anders. Een stukje 70% pure chocolade deed niets met mijn waardes. Maar ze schoten wel omhoog van chocolademelk uit de automaat! En zo heb ik ook geleerd dat de volgorde van het eten van eiwitten, vetten en koolhydraten invloed had op mijn suiker. 

Het meest fijne aan Clear.bio vond ik dat ik altijd snel kon communiceren met een diëtist. Gewoon even appen of telefoneren als ik een vraag had. Ook gaf ze me veel waardevolle tips. Zo kreeg ik op een dag een chat in de app waarin stond: “We zagen dat je gisteravond een handje chips hebt genomen. Dit gaat niet meewerken aan (…). We willen je als alternatief (…) adviseren. Geweldig! Niet belerend, wel meedenken.

“Een stukje 70% pure chocolade doet niets met mijn waardes, maar van een kopje chocolademelk schiet mijn bloedsuikerspiegel omhoog!”

Als je wilt weten wat voeding met je bloedsuikerwaardes doet, raad ik je Clear.bio aan. Het is gebaseerd op wetenschap en gemakkelijk in gebruik. Je wordt zelf snel deskundig in wat voor jou wel en niet werkt. Daarnaast leiden de korte lijntjes met de diëtist tot snel resultaat zonder te hard te gaan.”

Met slimme, kleine voedingsaanpassingen en hulp van diëtisten in de app kunnen gebruikers hun bloedsuiker en gezondheid verbeteren.

Het is wetenschappelijk bewezen dat iedereen anders reageert op voeding (Zeevi et al, 2015) en dat een hoge bloedsuikerspiegel na het eten een risicofactor is voor obesitas, diabetes type 2, en hart- en vaatziekten. 

Meer weten over clear.bio bezoek dan de website voor meer informatie