Droom je van tropische stranden, eeuwenoude tempels, regenwouden, ruige landschappen of wildlife spotten? Verre bestemmingen zijn dit jaar terug van weggeweest. Dit zijn de vijf bestemmingen die bovenaan de bucketlist staan van onze reizigers.

Thailand: land van de glimlach

Prachtige landschappen, een oude en boeiende cultuur, schitterende stranden en natuurlijk een overheerlijke keuken. Ontdek de bijzondere plekjes van Bangkok per fiets en ervaar het eilandgevoel op een idyllische koh.

Amerika: the sky is the limit

Amerika kent zoveel unieke en bijzondere natuurverschijnselen. In één reis kun je canyons, geisers, diepe valleien, woestijnen en stranden bezoeken. En met wereldsteden zoals New York, San Francisco en Miami maak je jouw reis helemaal compleet.

Bali: het eiland van de goden

Van indrukwekkende hindoeïstische tempels en felgroene rijst terrassen tot ruige vulkaanlandschapen en witte zandstranden. Het is een eiland met een unieke cultuur, vele tradities en uiterst vriendelijke inwoners. Ontdek ook de verfijnde en smakelijke Balinese keuken!

Costa Rica: het groene paradijs

Het voelt als een avontuur om met je eigen 4wd door Costa Rica te rijden. De voornaamste reden om Costa Rica te bezoeken is zonder twijfel de natuur. Ontdek de meest kleurrijke dieren, groene jungles, imposante vulkanen, watervallen en weergaloze stranden aan zowel de Pacific als Caribische kust.

Zuid-Afrika: de wereld-in-één-land

Met de kabelbaan naar de top van de Tafelberg in Kaapstad, wijnproeven in Stellenbosch, wandelen over verlaten stranden, panoramische bergpassen trotseren en kajakken tussen walvissen. Plus natuurlijk de prachtige safari’s door de Afrikaanse bush met olifanten en leeuwen op je pad.