Verzekeren… het is niet boeiend, wel relevant. Door je verzekeringen eens tegen het licht te houden kan je een boel premie besparen zonder de kwaliteit van een goede dekking te verliezen. Hoe doe je dat?

Lagere schadelast

Het grootste deel van jouw premie gaat op aan het uitkeren bij schade of pech. In veel gevallen zijn dit kleine zaken, denk hierbij aan een verloren zonnebril. 75% van alle claims is lager dan €1.000 en 90% van alle fraude vindt hier plaats. Slimme mensen claimen echter nooit kleine zaken en gebruiken een verzekering waarvoor die is bedoeld: schades die je niet alleen kunt dragen. Bij Deck werken ze met een hoger eigen risico; je kan kiezen uit € 500, €750 of €1.000. Het premievoordeel hiervan is enorm. Dat was al mogelijk bij zorgverzekeringen, bij Deck ook voor je opstal, inboedel, reis, aansprakelijkheid en voertuigenverzekering.

All-in-one

Deck biedt alleen een all-in-one oplossing aan. Zo heb je als verzekerde makkelijk alles onder 1 dak en ontvang jij pakketkorting. Ook heb jij met dit slimme pakket geen over- of onderverzekering meer.

Online-techniek in combinatie met adviseurs

Een computergestuurde chatbot zorgt voor ergernis zonder oplossing. Bij Deck ze niet met chatbots en zetten ze in op technologie en adviseurs. Elk jaar checken ze of hun klanten nog goed zitten of dat ze een scherper voorstel kunnen doen. Ze werken samen met gerenommeerde risicodragers, waarmee ze het scherpste aanbod kunnen bieden. Dit noemen ze de Deck Check.