Urineverlies is een onderwerp wat niet altijd makkelijk bespreekbaar is. Toch zijn er in Nederland ruim 650.000 mensen die met dit ongemak dagelijks te maken hebben. Er zijn allerlei oorzaken van urineverlies, zoals zwangerschap, een bevalling, de menopauze, een operatie, prostaatvergroting, overgewicht of simpelweg het ouder worden. Vanaf heden is hiervoor een duurzame en comfortabele oplossing.

Fanny Snel, Marketing Manager bij Spruyt hillen vertelt enthousiast: “Wij begrijpen dat je mooi en comfortabel ondergoed wilt dragen. Ook wanneer je te maken hebt met (licht) urineverlies. Entusia® is speciaal ontworpen, stijlvol ondergoed om urineverlies op te vangen. De slips en boxers zijn mooi, comfortabel, was- en herbruikbaar. Daarmee is het een duurzamer, voordeliger, maar vooral ook een prettiger alternatief ten opzichte van inlegverbanden of incontinentieverbanden.”

Duurzaamheid

Het ondergoed is minstens 60 x wasbaar en dus herbruikbaar wat maakt dat het een enorme impact heeft op het beperken van afval: gemiddeld 2 à 3 wegwerp inlegverbanden per dag/ per persoon. Door de weloverwogen materiaalkeuze (o.a. bamboe) en het productieproces hebben de slips en boxers ook een positieve impact op de CO2-uitstoot in vergelijking met wegwerp inlegverbanden.

De slips en boxers van Entusia® zijn stijlvol, comfortabel en van hoogwaardige kwaliteit. Het ondergoed heeft een vochtabsorptie van 90 ml (dames) en 100 ml (heren) en is verkrijgbaar in de maten S t/m XXL “Zelfs na meerdere malen wassen behoudt de slip of boxer een perfecte pasvorm,” vertelt Fanny Snel trots.

De voordelen voor jou op een rij:

•    Je draagt mooi en comfortabel ondergoed!

•    Veel minder kans op nare geurtjes, huidirritaties en infecties.

•   Je   bespaart kosten t.o.v. wegwerpmateriaal 

•    Het is duurzaam: het ondergoed kan minstens 60 keer gewassen worden op  60 graden. •    Daarmee heeft het een enorme impact op het beperken van afval: gemiddeld 730 tot 1.095 verbanden per jaar.

Het ondergoed van Entusia® is verkrijgbaar via de apotheek of via www.medicijndoos.nl.