De manier waarop we werken is de afgelopen maanden blijvend veranderd. “Organisaties zijn naarstig op zoek gegaan naar middelen om op afstand te werken. Wij helpen ze om de noodzakelijke vervolgstap te zetten om op een veilige en verantwoorde manier te werken,” vertelt Johan van der Hoeven van Delta-N.

Delta-N realiseert veilige moderne werkplekken op basis van Microsoft-technologie. “Dit is het moment om vervolgstappen te zetten en na te denken hoe je optimaal en op een veilige manier gebruikmaakt van de productiviteitstools van Microsoft,” constateert Van der Hoeven.

Beveiligingsrisico’s

Video-vergaderen is de nieuwe standaard. Vaak zijn organisaties zich echter niet bewust van de veiligheidsrisico’s, constateert Van der Hoeven. “Overstappen op oplossingen als Microsoft Teams is één, maar ervoor zorgen dat je de ICT zo inricht dat medewerkers productief kunnen zijn en de data veilig is, is een tweede.” Als voorbeeld noemt hij video-vergaderen vanaf de smartphone. “De standaardinstelling kan zijn dat informatie naar je telefoon wordt gedownload op het moment dat je de app gebruikt. Dat is niet altijd wenselijk. Als organisatie wil je in control zijn over je bedrijfsdata. Er zijn hulpmiddelen om bedrijfsdata op een goede manier af te schermen en te zorgen dat andere app’s op de telefoon niet bij die data kunnen, en dat de data na gebruik van de telefoon verdwijnt. Dat wordt vaak vergeten.”

“Als organisatie wil je in control zijn over je bedrijfsdata”

Productiever samenwerken

“Met Microsoft Teams kun je slim en makkelijk met meerdere personen binnen én buiten je organisatie samenwerken. Je kunt rechtstreeks samenwerken in een document en via chat op elk gewenst moment sparren met mensen van je team.” Een moderne werkplek inrichten gaat echter verder dan alleen het aanzetten van Microsoft Teams. Delta-N helpt organisaties bij het opstellen van een ‘roadmap’ voor het stapsgewijs inrichten en uitrollen van een veilige moderne werkplek.

Momentum pakken

Organisaties moeten niet te lang wachten om de vervolgstap richting een moderne werkplek te zetten,” benadrukt Van der Hoeven. “Nu is hét momentum om efficiënter te gaan werken. Mensen zijn bereid om te veranderen. Het nut en de noodzaak van een veilige, moderne werkplek wordt breed gevoeld.” Delta-N is expert en heeft ruime ervaring met het inrichten van de moderne werkplek.

Voor meer informatie over de mogelijkheden lees hier