Energiebedrijf TotalEnergies weet als geen ander hoe groot de uitdagingen van de energietransitie zijn. Als symbool van een nieuwe, duurzame koers gaat het bedrijf Total verder als TotalEnergies. Een van de speerpunten van TotalEnergies is het ondersteunen van bedrijven die zelf energie willen opwekken om de CO2-footprint te verkleinen.

Het is de ambitie van TotalEnergies om een wereldspeler in de energietransitie te zijn. TotalEnergies slaat hiermee een nieuwe richting in, op weg naar nieuwe energiebronnen, om bij te dragen aan de duurzame ontwikkeling in het licht van de klimaatuitdaging. Bij de nieuwe naam en visuele identiteit hoort een vastberaden koers die TotalEnergies voor zichzelf heeft uitgezet: die van een brede energieonderneming die als missie heeft steeds meer betaalbare, betrouwbare en schone energie te produceren en te leveren. Wereldwijd en ook in Nederland.

TotalEnergies Zonnepanelen

TotalEnergies Power & Gas Nederland biedt gas, elektriciteit en duurzame energieoplossingen aan voor ondernemers. In deze veranderende wereld helpen zij ondernemers om slimme keuzes te maken. Om grip te houden op de kosten van energie. De meest bekende optie om zelf energie op te wekken is zonne-energie. Dit vraagt om een investering, maar leidt ook tot een besparing op de energierekening. Via de online simulator kunnen ondernemers ontdekken wat hun mogelijkheden en voordelen voor zonnepanelen zijn. Door een paar vragen te beantwoorden over onder meer de exacte locatie en het huidig elektriciteitsgebruik berekent de online simulator binnen een minuut de voordelen van het gebruik van zonnepanelen.

Totaalconcept

Met de zonnepanelen wordt een totaalconcept geleverd: van ontwerp tot aan installatie, inclusief geavanceerde analyse-software en een grondige kwaliteitscontrole na plaatsing.

Kijk voor meer info op: https://www.energie.totalenergies.nl/zonnepanelen.