Voor een gezond en fijn leven is een goede nachtrust essentieel. Het zorgt ervoor dat we ons energieker voelen, we minder stress ervaren en ons beter kunnen concentreren.

Martin Diks, CEO van slaapspecialist Swiss Sense beaamt dit: “Het belang van slaap moet niet onderschat worden. We willen iedere dag opnieuw het beste uit onze dag halen en onszelf energiek voelen. Dat begint met aandacht voor slaap en een goede nachtrust.”

Belang van goede nachtrust

In de 100 jaar dat de familie Diks bedden ontwikkelt, hebben zij de slaapwensen en -gewoontes zien veranderen. “Het belang van een goede nachtrust is afgelopen jaren aanzienlijk toegenomen. Dat zagen we zeker ook de afgelopen maanden terug. Gezondheid en hiermee een goede nachtrust zijn nu belangrijker dan ooit.”

Persoonlijke slaapgewoontes

Een bed vormt de basis voor een goede nachtrust. Gevraagd naar een advies bij de keuze van het bed, antwoordt Diks: “Een goed bed is jou op het lijf geschreven.Ieder mens is immers uniek en heeft eigen slaapgewoontes en -voorkeuren. Laat je daarom goed informeren en adviseren, en stel je bed zo samen dat het volledig bij jou past.”

“Een goed bed is jou op het lijf geschreven, ieder mens is immers uniek.”