Fellow Digitals brengt een set aan tools die je tegenwoordig nodig hebt om veilig en met plezier digitaal te kunnen werken.

Het traditionele kantoor is niet langer onvervangbaar, door de coronacrisis is werken op afstand een must geworden. “Deze nieuwe situatie stelt wel voorwaarden aan technologie en werkomgeving,” zegt Mujibor de Graaf, ceo van Fellow Digitals. “Je moet vernieuwen en daarbij beschikken over een set aan tools en goed advies. Begrijpelijk dus dat bedrijven bang zijn om de boot te missen. Tegelijkertijd biedt de crisis de mogelijkheid om kritisch naar bestaande processen te kijken. Het zou zonde zijn om die kans te laten liggen. Churchill zei het al: ‘Never waste a good crisis’.”

Iedereen telt mee

Fellow Digitals werkt al 20 jaar op het kruispunt van de digitale werkplek. De Graaf: “Samen met honderden organisaties en bedrijven in binnen- en buitenland zijn we dagelijks bezig om de digitale transformatie te faciliteren. Dan heb ik het over communiceren, samenwerken, kennisdelen. Maar ook over co-creatie vanuit een sociaal perspectief, om iedereen bij die ontwikkeling te betrekken. Fellow Digitals brengt digitale oplossingen die technologie, mensen en processen inzet om bedrijfsprestaties fundamenteel te verbeteren.” De medewerker staat daarin altijd centraal, zegt De Graaf. “We moeten allemaal leren om digitaal samen te werken en te communiceren zonder dat medewerkers zich afstandelijk, onzeker of minder betrokken voelen. Geef mensen de ruimte en het vertrouwen, want alleen samen kunnen we verder.”

“Geef mensen de ruimte en het vertrouwen, want alleen samen kunnen we verder”

We make things easy

Fellow Digitals, met kantoren in Amsterdam, Köln en Dhaka (Bangladesh), ondersteunt sinds 1997 bedrijven in binnen- en buitenland met ‘easy to use’-software, waardoor meer dan 400.000 professionals over de hele wereld kunnen samenwerken, communiceren en kennis delen. Het portfolio van Fellow Digitals is een unieke set aan digitale tools, onmisbaar voor moderne organisaties: Viadesk intranet (digital workplace), Metatude (software outsourcing) en Coursepath LMS (Learning management software). Dit alles wordt aangeboden als premium ISO en NEN gecertifieerde SaaS (Software as a service) dienstverlening.

Voor meer informatie over de mogelijkheden lees hier