Casper, bedenker van Relegs, arts en zelf RLS patiënt, was er klaar mee. Op onhandige momenten, vooral ’s avonds bij het slapen gaan, kreeg hij last van een vervelend onrustig gevoel in zijn benen. Het hinderde hem niet alleen in zijn slaap, maar ook in situaties waar je geacht wordt stil te zitten zoals in een vliegtuig, theater of bioscoop. Als arts kent hij de bestaande behandelmethodes. Verandering van levensstijl gaf geen verbetering en aan medicijnen kleven veel bezwaren.

Hij wilde een oplossing met direct effect in iedere situatie waarin RLS zich voordoet, zonder bijwerkingen! Zo is het idee voor Relegs ontstaan. Vanzelfsprekend is Casper de eerste geweest die Relegs heeft geprobeerd.

“In de nacht hoef ik niet meer uit bed als ik last heb van rusteloze benen. Ik ga nu met mijn kinderen naar de bios zonder me zorgen te maken of ik halverwege de film de zaal zal moeten verlaten.”

Relegs voor iedereen binnen handbereik

Sinds januari 2021 hebben al meer dan 250 RLS patiënten verlichting van de klachten ervaren. 70% van onze gebruikers geeft aan veel voordeel te hebben van het gebruik.  Het werkt dus helaas niet voor iedereen. Toch kan iedereen Relegs gewoon proberen. Mocht de behandeling niet het gewenste effect hebben, binnen 30 dagen kan het aankoopbedrag worden teruggevraagd.

Relegs, waar je ook bent

Relegs is in tegenstelling tot andere producten of medicijnen direct te gebruiken en is zo ontworpen het kan worden gebruikt in alle situaties waarbij RLS zich voordoet, waar en wanneer je maar wilt.

Met Relegs:

  • Val je makkelijker in slaap en slaap je beter
  • Geniet je weer ongestoord van een avondje uit
  • Reis je weer comfortabel in vliegtuig, bus of auto

Relegs is te bestellen via onze eigen webshop op www.relegs.com/shop