11.1 C
Amsterdam
01/06/2023

Op zoek naar de balans

Moderne Levensstijl
Lees hier de publicatie gedistribueerd met Telegraaf

Anderhalf jaar coronapandemie en nog steeds geen zicht op het einde van de maatregelen gaat de samenleving niet in de koude kleren zitten. We hunkeren naar het oude normaal, maar er zijn toch ook echt wel positieve ontwikkelen. Zo heeft thuiswerken een enorme boost gekregen. Werknemers zijn gewend geraakt aan de flexibiliteit. Er is zelfs een eigen naam voor: het hybride werken, deels thuis, deels op de zaak. Als je het goed organiseert, verbetert nieuwe werken de werk-privébalans. Precies daarom draait het bij de persoonlijke keuzes in het leven.

In deze editie van Topic met als thema Op zoek naar de balans leest u over de trends en ontwikkelingen die ons leven bepalen. Balans begint met stilstaan, vooruitkijken en nadenken wat voor jou belangrijk is. Op welk manier je jouw leven en werk leuk maakt, het beste vormgeeft en vooruithelpt. En hoe externe factoren het leven beïnvloeden, zoals het Pensioenakkoord dat in de startblokken staat. Voor sommige mensen is de wereld noodgedwongen klein. Bijvoorbeeld als je kind een aangeboren nierziekte heeft of als je de diagnose hiv krijgt. Als iemand in met zichzelf in de knoop zit, is het belangrijk om te vragen hoe iemand zich voelt.

UITGELICHT

Goede mondverzorging, juist op oudere leeftijd

Goed poetsen en het gebit regelmatig (laten) verzorgen voorkomt mondproblemen en gezondheidsrisico’s. Juist op oudere leeftijd. Helaas is een goed verzorgde mond echter niet voor iedere oudere vanzelfsprekend....

Wat is dé trend qua thuiswerken?

interview met Angela Hordijk en Marketing Manager Video Collaboration en Joost Jetten, Head of Enterprise Benelux Logitech Wat is dé trend qua thuiswerken?

Wat betekent een nierziekte voor het leven van een kind?

De invloed van een nierziekte op een kind en zijn gezin is enorm. Charlotte de Wals weet daar alles...

“Wie op het ‘hoogtepunt’ wil verkopen, heeft het druk”

De beurs piekt weer. De economie groeit. De inflatie stijgt. Hoe houd je je hoofd koel als belegger? Als...

MIJN TOPIC

Wil je het laatste nieuws ontvangen omtrent je favoriete topics? Laat dan hieronder je gegevens achter om je aan te melden.MEER LEZEN