Ontdek de leukste plekken op de Heuvelrug!

Op de Heuvelrug ontdek je nieuwe plekken, proef je nieuwe dingen en ontmoet je nieuwe mensen. Wil jij weten waar je moet zijn voor een onvergetelijke ontdekkingstocht? Je hoeft niet ver te reizen! De Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei liggen in het midden van het land, tussen Utrecht en Amersfoort. Je bent er dus zo.

Kasteel Groeneveld in Baarn
Maak een wandeling door de historische kasteeltuin, bezoek een expositie, speur met de kids naar kabouters en strijk daarna neer op het terras met uitzicht op het kasteel.

Educatief Speelbos het Leughtenpad in Renswoude
Op het Leughtenpad kunnen kinderen nog echt de Gelderse Vallei beleven. Ze kunnen er rennen, speuren, klimmen, ontdekken, met water spelen en er is ook een blotevoetenpad.

Wandelroute De Paltz in Soest
Oktober is wandelmaand op de Heuvelrug! Wandel door de natuur van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug en over de landingsbaan van Park Vliegbasis Soesterberg. Onderweg kom je langs het Nationaal Militair Museum en Landgoed de Paltz, een prachtig landgoed waar diverse exposities en voorstellingen te bezoeken zijn van het Herman van Veen Arts Center.

Nog meer leukste plekken van bewoners en bezoekers ontdekken? Bekijk ze op www.leuksteplek.opdeheuvelrug.nl