We zien het steeds vaker. Mensen die last hebben van rug- nek- of bekkenklachten en daar (te) lang mee doorlopen. Het leidt tot pijn en vermoeidheid en het staat een energiek en fijn leven in de weg. Onze aandacht gaat daarom niet alleen uit naar de klacht. We kijken samen met jou naar hoe jij weer fit en energiek door het leven kan gaan.

Jouw doelen zijn ons vertrekpunt voor een effectief en persoonlijk behandelplan dat past bij jou. Zo pakken we niet alleen de klacht aan, maar vooral ook de oorzaken. Dit doen we met unieke kennis en bewezen methodes uit de wetenschap.

Het begint met een uitgebreide intake

Wij starten de behandeling met een uitgebreid onderzoek naar de oorzaak van jouw klachten. Op basis daarvan stelt jouw Rugexpert (gespecialiseerde fysiotherapeut) samen met jou een persoonlijk behandelplan op. Wil jij weer kunnen sporten met vrienden, of je (klein)kind optillen? Samen bepalen wij jou persoonlijke doelen.

Maak gratis kennis

Weet je nog niet zeker of Fysius bij je past? Dan nodigen we je graag uit voor een gratis en vrijblijvende kennismaking! Tijdens dit Gratis Rugadvies maak je kennis met je Rugexpert, geven we inzicht in je klachten en adviseren we je over de behandeling van je klachten. Wij helpen je graag!