13.1 C
Amsterdam
25/09/2023

Met een positieve drive je doelen najagen

Personal Lifestyle
Lees hier de publicatie gedistribueerd met Telegraaf

Iedereen heeft z’n dromen en doelen. Kijken naar de toekomst begint in het nu. Wat je nu zaait qua geldpotjes, oogst je later. Je hebt een plan nodig als je streeft naar financiële onafhankelijkheid. Zodat je eerder met pensioen kunt, een (vakantie)woning kan kopen of een sabbatical kan opnemen. Je hebt een plan en discipline nodig als je zelf voor je pensioen moet zorgen, zoals veel ondernemers. Het laatste geldt ook voor steeds meer werknemers. In deze ingewikkelde tijd is het zaak je hoofd koel te houden. Angst is een slechte raadgever, constateert vermogensbeheerder Edwin Wierda.

Deze editie van Topic met als thema Personal Lifestyle biedt analyses van verschillende beleggingscategorieën, zoals vastgoed en aandelen. Daarnaast leest u inspirerende verhalen over nieuwe trends en innovaties. Een voorbeeld is de opkomst van nieuwe online betaalopties naast iDEAL en creditcard. Met slimme apps is het steeds makkelijker om je in je pensioen te verdiepen. Gezondheid en minder vlees eten is een thema dat ons allemaal aangaat. Topkok Ron Blaauw heeft de plantaardige biefstuk omarmd, vertelt hij enthousiast.

UITGELICHT

Verzeker slimmer – haal verspilling uit verzekeren en verlaag zo je...

Verzekeren... het is niet boeiend, wel relevant. Door je verzekeringen eens tegen het licht te houden kan je een...

New-Meat: plantaardig vlees met dezelfde eet- en smaaksensatie als dierenvlees

Plantaardig rundvlees dat smaakt als dierlijk rundvlees, met dezelfde structuur en met dezelfde eetervaring? Redefine Meat maakt het en...

Op weg naar een waardig einde

Wie bijvoorbeeld door ziekte ondraaglijk lijdt kan aan een arts om actieve levensbeëindiging vragen. Euthanasie is in de wet...

“Hoe eerder je naar je pensioen kijkt, hoe meer invloed je...

Als je jong bent, is je leven één groot avontuur Je studeert, je begint met...

“Beleggers zoeken houvast. Die vinden ze bij ons”

Vermogensbeheerder Edwin Wierda is een baken van rust in een wereld die wordt gedomineerd door snelle jongens en...

Er zijn verschillende strategieën om te beleggen

Succesvol beginnen met beleggen, begint bij een eerste inzicht in de manieren waarop u dat kunt doen. Passief...

MIJN TOPIC

Wil je het laatste nieuws ontvangen omtrent je favoriete topics? Laat dan hieronder je gegevens achter om je aan te melden.



MEER LEZEN