Barbecueën is allang niet meer alleen voor de echte vleesliefhebber. Zo maak je op de BBQ’s van Grill Guru al je favoriete gerechten in een handomdraai klaar. Vis, vegetarisch, streetfood en de ware BBQ classics, maar ook zelfgemaakte pizza’s komen van  jouw BBQ.

Grill Guru maakt barbecueën ‘easy’. Het leven is namelijk al druk genoeg. Als een ware BBQ-guru tover je een feestelijk diner zo van je barbecue – het héle jaar door. Bovendien kun je met keramische barbecues, ook wel kamado’s genoemd, eindeloos variëren.  Van originele Italiaanse pizza’s tot low & slow cooking-gerechten. Of je gaat juist voor overheerlijke gegrilde groenten en barbecuet een mooi stuk vlees of vis. Als je buiten gaat koken, wil je je nergens zorgen over maken. Je wilt alleen maar genieten en plezier maken, zonder stress.

BBQ moments

Grill Guru maakt jouw volgende BBQ-moment nog eenvoudiger met behulp van handige accessoires en Instagramvideo’s. Inspiratie vind je in de Grill Guru ‘easy’ boekenserie, zoals het in 2022 verschenen ‘Easy BBQ’. Daarnaast zijn de keramische BBQ’s ontwikkeld met aandacht voor duurzaamheid, kwaliteit en veiligheid. Grill Guru zoekt daarbij altijd naar nieuwe mogelijkheden die buiten koken nog gemakkelijker maken en al je zorgen rondom de barbecue wegneemt. Van veilig en makkelijk aansteken, eenvoudig de juiste temperatuur regelen tot de juiste accessoires voor elk gerecht. Zo is iedere Grill Guru kamado met een pizzasteen en platesetter om te toveren tot een heuse, pizzaoven. Ervaar zelf hoe leuk het is om samen met het hele gezin pizza’s te maken. Kies je eigen toppings en binnen een paar minuten is je pizza klaar. Helemaal volgens de Grill Guru-filosofie:

Samen met het nieuwe BBQ-boek ‘Easy Pizza – op de bbq’ lanceert Grill Guru dit voorjaar een (buiten)pizza oven. Bezoek de website voor de verkooppunten.