Kom ogen en oren tekort op de 50PlusBeurs

De 50PlusBeurs is al jaren het grootste evenement voor actieve plussers met honderden stands boordevol informatie, inspiratie, entertainment en aanbiedingen. De 29e editie van de 50PlusBeurs is van 12 t/m 16 september van 10:00 tot 17:00 uur in Jaarbeurs Utrecht

De 50PlusBeurs brengt vele stands met thema’s als Vakantie, Wonen, Vrije Tijd, Mode & Beauty en Gezondheid. Ontdek en test diverse elektrische fietsen op het grote fietsplein met handige accessoires en fietsbenodigdheden. Doe mee met de naaiworkshops van Knipmode (i.s.m. Bernina & Poppy Fabrics) op het creatieve plein én maak je eigen shopper. Voor slechts €9,99 loop jij vol trots over de 50PlusBeurs met een eigen shopper. Dit jaar vind je nóg meer aanbod van reizen op het Vakantieplein. Van wintersport tot strandvakantie, van stedentrip tot campertocht. Cultuur en geschiedenis hand in hand met actie en avontuur. Daarnaast heb je de mogelijkheid om met verschillende specialisten in gesprek te gaan op de beursvloer. Ben je bijvoorbeeld bezorgd over je online veiligheid? Wil je meer weten hoe je jezelf kunt beschermen tegen cybercriminaliteit? Win advies in bij verschillende experts.

Ontmoet artsen, deskundigen en auteurs op het Plus Podium en het Presentatiepodium, zij vertellen je graag meer over de nieuwste ontwikkelingen op hun vakgebied. In het Silver Theater starten we elke ochtend actief met Duco en Barbara van Nederland in beweging! Speel mee met de Bingo en ontmoet verschillende sprekers, waaronder Janny van der Heijden, culinaire alleskunner en al jaren een bekend gezicht op televisie bij onder andere Heel Holland Bakt. Isa Hoes vertelt over haar boek waar ze openhartig is over een moeilijke periode in haar leven: borstkanker. Joep Schreuder, sportjournalist bij NOS Studio Sport vertelt over zijn boek waarin hij hilarische, bijzondere en grappige verhalen beschrijft over hoe het er achter de schermen aan toe gaat. Luister naar verschillende interviews met o.a. minister Conny Helder van Langdurige Zorg en Sport en choreograaf en jurylid van Holland’s Got Talent, Dan Karaty, over zijn ‘geheime’ alcoholverslaving.

Van muziek kan je deze dagen ook volop genieten. Zo zal op dinsdag het Koor van toen aanwezig zijn, kan er gedanst worden met Rocco & Sjuul en meegezongen met verschillende artiesten waaronder niemand minder dan Ruth Jacott op zaterdag. Dagelijks zijn The Dutch Tenors te horen, door fans ook wel beschreven als ‘the next Il Divo’ Oftewel een vol programma met voldoende te beleven. Het volledige programma vind je hier.

Dit wil je niet missen! Boek vóór 11 september je kaarten en krijg €5 korting met actiecode: TM23.

Bestel hier je tickets voor slechts €12,50 i.p.v. €17,50.