Zonnebrandcrème voorkomt niet alleen verbranding. Het is ook nog eens de beste antirimpelcrème die je jezelf cadeau kunt doen.

Vanaf nu is Intense Protect 50+ van Eau Thermale Avène je best vriend. De nieuwe zonnebescherming is speciaal voor de meest kwetsbare huid en beschermt tegen de meest intense zonnestralen. Het is geschikt voor baby’s en kinderen – de zonnebrandcrème bevat geen parfum en prikt niet in de ogen – volwassenen en zwangere vrouwen.

Ook voor mensen met tatoeages, littekens of een beschadigde huid biedt het product soelaas en zorgt het voor een mooie, gezonde en stralende huid zonder rode plekken.

Daarnaast beschermt het tegen hoogenergetisch blauw licht dat afkomstig is van de zon. Blauw licht heeft meer energie dan het warmere licht en is een stille verouderingsfactor. Regelmatige blootstelling aan het licht kan pigment, zwellingen en roodheid veroorzaken.

Met Intense Protect 50+ hoef je je daar geen zorgen over te maken. De crème biedt zeer hoge bescherming tegen UVB-stralen, korte en lange UVA-stralen en blauw licht. Daarnaast biedt het ook cellulaire bescherming tegen beschadigingen van het DNA door toedoen van zonlicht.

Intense Protect 50+ is milieuvriendelijk en bevat geen siliconen voor een optimale biologische afbreekbaarheid. Bezoek de website om te kijken wat het voor jou dichtbij zijnde verkooppunt is van de producten van Eau Thermale Avène