Cryptocurrencies worden steeds populairder. Met meer dan 15.000 verschillende crypto’s wordt deze markt voor de meeste beleggers steeds breder en complexer. Hoe weet je in welke crypto’s je het best kunt beleggen?

Cyber Capital demystificeert dit snelgroeiende beleggingslandschap. Wij hanteren een gestructureerde, op waarde gebaseerde beleggingsmethode om een best-in-class selectie van de meest veelbelovende cryptocurrencies samen te stellen. Bij het evalueren van een cryptoproject letten we op concrete economische voordelen door een analyse te maken van de token-economie en de potentiële marktvraag.

Cyber Capital besteedt meer tijd aan het bestuderen van whitepapers dan aan het bekijken van koersgrafieken, en prefereert investeren op de lange termijn boven actief handelen. We zijn ons er terdege van bewust dat dit twee heel verschillende benaderingen zijn. We leggen grote nadruk op fundamentele analyse om te waarborgen dat onze beleggers altijd investeren in de meest hoogwaardige activa. Veel aandacht wordt besteed aan de selectie van onze specialisten, zodat ons team altijd beschikt over een divers palet van vaardigheden. Justin Bons, oprichter en Chief Investment Officer van Cyber Capital, is sinds 2014 fulltime actief als cryptocurrency-analist. Katie Richards, de nieuwe CEO, complementeert deze expertise met 28 jaar ervaring in traditioneel bankieren, crypto-bankieren en risicomanagement.

Cyber Capital Fund A is het oudste cryptovalutafonds in Nederland met een indrukwekkende staat van dienst van meer dan 5 jaar. Sinds april 2016 is de waarde van het fonds met meer dan 19.000% gestegen. Dit jaar bedraagt de groei tot nu toe ruim 336% (tot 1 december 2021). Als vertrouwde pionier in cryptobeleggingen selecteren wij gediversifieerde investeringen op basis van gedegen onderzoek. Het fonds, dat geschikt is voor gekwalificeerde beleggers, wordt actief beheerd en biedt hoge liquiditeit zonder te beleggen in ICO’s of derivaten. Cyber Capital is volledig geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten en De Nederlandsche Bank.

Voor meer informatie: www.Cyber.Capital