Wie zijn eigen wagenpark beheert, kan niet altijd zonder goed en onafhankelijk advies. De Wagenparkbeheerders deelt haar expertise voor het beste mobiliteitsbeleid.

Eigen wagenparkbeheer kent zo zijn uitdagingen. Van de tijd en moeite die je moet investeren in leveranciers- en informatiemanagement tot de lastige vragen die zich aandienen bij kostenbeheersing en gedragsbeïnvloeding. ‘Komt bij dat de ontwikkelingen in de mobiliteitsmarkt zich in hoog tempo opvolgen,’ zegt Barend Timmermans, consultant bij De Wagenparkbeheerders. ‘Denk aan de transitie naar elektrisch rijden of aan de flexibilisering van de mobiliteit.’ Timmermans adviseert bedrijven met een eigen wagenpark met verscheidene vraagstukken om hun wagenparkbeheer nog efficiënter en actueler in te richten.

Enorme expertise

‘Met de grote klantenkring van De Wagenparkbeheerders hebben we inmiddels een enorme expertise opgebouwd,’ zegt Timmermans. ‘De opgedane kennis en ervaring delen wij dan ook met het mkb en met grootzakelijke klanten die zelf hun wagenpark beheren.’ Dit zijn losstaande consultancydiensten voor uiteenlopende mobiliteitsvraagstukken. Timmermans: ‘We helpen bijvoorbeeld bij het opzetten van een duurzame mobiliteitsregeling, benchmarken van leasetarieven en bij het implementeren van een mobiliteitskaart. Ook geven we advies over het mobiliteitsbudget en -beleid en doen verbetervoorstellen. We zijn er voor korte vragen of een langduriger project.’ De klant kan bij deze consultancydiensten rekenen op de expertise en het onafhankelijke advies van De Wagenparkbeheerders. ‘We zijn professioneel, klantgericht én gedreven,’ zegt Timmermans. ‘Als je advies nodig hebt voor mobiliteitsvraagstukken of je wilt je wagenparkbeheer efficiënter inrichten, delen we graag onze kennis met je en denken we mee in de juiste oplossingen voor jouw wagenpark.’

Meer informatie over onze consultancy diensten? Bezoek de website