Onderlinge ’s-Gravenhage is de énige onderlinge levensverzekeraar van Nederland. ‘We hebben een mooi maatschappelijk doel met datgene wat we met onze producten en diensten willen. Namelijk: gelukkig ouder worden doen we samen,’ vertelt directeur Seada van den Herik.

Onderlinge ’s-Gravenhage bestaat 128 jaar, en is desondanks onbekend bij de consument. ‘We hebben heel lang niks gedaan aan reclame en marketing. Ik zeg altijd: ‘We zijn een goed bewaard geheim en het is tijd om dat te delen met de rest van Nederland.’

Gegarandeerd kapitaal

‘We zijn een onderlinge levensverzekeraar. Onze kernwaarden zijn ‘samen, zeker, betrokken’. We bieden wat onze leden graag willen. Dat is zekerheid. Sparen voor later doe je samen´. De levensverzekeraar biedt lijfrenteproducten, waar een garantie op zit. We zoeken de balans tussen winstgevendheid, ook belangrijk voor de winstdeling van de leden, en passende producten met zekerheid. Een ander punt waarop Onderlinge ’s-Gravenhage zich onderscheidt: ‘We nemen gewoon de telefoon op. We zijn ouderwets, je kunt nog gewoon bellen. Maar je kunt ook zeggen: we zijn modern, je kunt ons bellen.

Duurzaam en maatschappelijk

Onderlinge ’s-Gravenhage focust zich op gezond en gelukkig ouder worden met financiële producten en diensten op het gebied van wonen, werken en inkomen. We hebben gezegd: we willen dé financiële instelling worden voor 50-plus. We willen die groep ondersteunen in de tweede helft van het leven.’ Zo is er naast de lijfrenteproducten, de ZilverHuis Hypotheek, waarmee mensen de overwaarde van hun koopwoning kunnen verzilveren om hun pensioen aan te vullen. ‘Het leven draait om meer dan geld alleen’ is voor ons een belangrijk uitgangspunt. In 2040 is de helft van Nederland ouder dan 50. Dat heeft een enorme impact op de samenleving, constateert Van den Herik. ‘Dat kun je zien als een probleem. Je kunt ook nadenken welke oplossingen er zijn. En hoe je je daar als individu beter op kunt voorbereiden, om gelukkig ouder te worden. Met ons dienstenplatform Woonz.nl bieden we al informatie en inspiratie voor een mooie oude dag.

Samen voor de toekomst. Bezoek voor meer informatie de website.