Fietsers zijn goud waard! Want stel je voor dat alle fietsers automobilisten zouden zijn? Hoe leefbaar zou jouw stad dan zijn? Kiezen voor fietsen geeft vrijheid, geluk en is supergezond. Een slim land geeft fietsers dan ook de ruimte, voorrang bij stoplichten en andere voordelen.

Automobilisten en fietsers lijken op elkaar. Beiden willen van deur-tot-deur naar hun bestemming. Alleen is een fiets voor jezelf en andere stadsbewoners een veel betere keuze: fietsen is goed voor je eigen gezondheid (fysiek en mentaal) en beter voor de luchtkwaliteit en leefbaarheid van de stad.

Meet je eigen CO2-reductie

Nederland is fietsland nr. 1 en een grote inspiratiebron voor de rest van de wereld. We kunnen echter nog veel meer bereiken door fietsverbindingen te verbeteren én nog veiliger te maken. Dit doen wij van Ring-Ring het liefst samen met andere gebruikers van de fiets. Ring-Ring is een gratis fietsapp die automatisch je fietskilometers meet. De app geeft je route terug en meet je verbrande calorieën en je bijdrage aan de CO2-reductie. Je spaart mee voor initiateven bij je in de buurt en korting bij aangesloten winkels. Als werkgever kun je natuurlijk ook meedoen!

Ring-Ring inspireert, motiveert en activeert

Fiets je met ons mee? Met het delen van kennis en inzicht maken we Nederland beetje bij beetje nog mooier! Samen hebben we al meer dan 25 miljoen fietskilometers gemaakt en hebben gemeenten en werkgevers bijgedragen aan meer dan 80 lokale initiatieven. Sinds dit voorjaar krijg je als fietsers met de app ook nog eens eerder groen bij alle intelligente verkeerslichten. Doe je ook mee?

De fiets is een volwaardige mobiliteitskeuze voor woon-werkverkeer. 7,5 km fietsen naar je werk, school of vrienden is minder dan 20 minuten reistijd.

Je vindt de Ring-Ring app in de Apple- en Google Play store.