Cryptocurrency is nog nooit zo populair geweest als op dit moment. Ben je geïnteresseerd om cryptomunten te kopen, maar er nog niet mee begonnen? Dan is dit het moment. Het aanschaffen van cryptomunten is nog nooit zo eenvoudig geweest als nu. Het is bijna net zo simpel als het online bestellen van een pizza.

Investeren in een cryptomunt als Bitcoin of Ethereum is een alternatieve manier om geld te verdienen. Voor veel mensen is dat erg welkom, nu de koopkracht blijft dalen en sparen nauwelijks zin heeft bij gebrek aan of zelfs negatieve spaarrente. Toch, voordat je instapt, een disclaimer vooraf; investeren in een cryptomunt is niet per definitie een route naar rijkdom. Lees je daarom goed in. Zodat je weet welke munt(en) je gaat kopen en of je voor een grote investering gaat of bijvoorbeeld meerdere kleine investeringen.

LiteBit

Heb je besloten om aan de slag te gaan met cryptocurrency en te investeren in een of meer cryptomunten? Dan is LiteBit hét platform waarop je veilig, eenvoudig en persoonlijk kunt handelen. Het Nederlandse bedrijf is in 2013 opgezet door twee crypto-enthousiasten en is gevestigd in Rotterdam. Inmiddels is LiteBit uitgegroeid tot een succesvol bedrijf met meer dan zestig werknemers. LiteBit valt onder het toezicht van De Nederlandsche Bank en voldoet aan alle Nederlandse wetgeving. In 2019 en 2020 won LiteBit dankzij de publieksstem de ‘Beste Crypto Broker’-award.

Veiligheid

Veiligheid is prioriteit bij LiteBit. Je bewaart je munten veilig en vertrouwd in je eigen wallet, zonder ingewikkelde securitypraktijken. LiteBit maakt het je zo makkelijk mogelijk. Als klant kun je via de LiteBit-app altijd en overal handelen in rond de 50 soorten crypto’s. Je gebruikt de betaalmethode die je gewend bent, bijvoorbeeld iDEAL of SEPA. En kom je er niet uit, dan is het Customer Support-team 24/7 bereikbaar om je te helpen.

Voor meer informatie bezoek de website van Litebit