Wattsun pop-up power heeft een batterij ontwikkeld die stapelbaar is en daarmee geschikt voor iedere 230 volt stroomvraag. Deze innovatie van Nederlandse bodem helpt bouwbedrijven de eerste stap te maken naar 100% elektrisch werken. Wattsun heeft de perfecte duurzame mobiele stroomvoorziening ontwikkeld voor op de bouwplaats, in de schaftkeet, vanuit de servicebus of bij een klus op locatie.

Wattsun merkt vanuit de bouwwereld dat veel bedrijven logischerwijs niet weten hoe ze de transitie moeten maken, omdat het simpelweg niet hun expertise is. Wattsun is specialist in op het gebied van energie op locatie en ontzorgt daarmee de bouwer graag en maakt de onvermijdelijke energietransitie makkelijker. 

Waarom nu?

Hoe eerder de overstap wordt gemaakt, hoe sneller de winst voor het klimaat. Omdat in 2030 al het materieel op de bouwplaats emissievrij moet zijn, is de vervanging van uw brandstofaggregaat een perfecte eerste stap. Naast de klimaat voordelen profiteer je ook direct van lagere verbruikskosten en verhoogd werkplezier. “We komen uit een generatie die de gevolgen van klimaatverandering gaat meemaken als we nu niet in actie komen. We voelen ons bevoorrecht door in een slim en innovatief land geboren te zijn. Maar we voelen we ons daarom – omdat we het kunnen – ook verantwoordelijk om te helpen dat de transitie echt plaats gaat vinden,” vertelt Bart Hendriks, van Wattsun.

Overal duurzame energie

Het bedrijf bestaat pas 5 jaar maar de ambitie is torenhoog namelijk: “Duurzame energie mobiel en overal beschikbaar te maken.

Waar het stroomnet stopt, begint Wattsun. Wil je aan de slag? Wij gaan het regelen!

Bezoek nu de website voor meer informatie