Natuurlijk zie je het liefst je bedrijf floreren, toch kan het gebeuren dat je te maken krijgt met uitdagingen op je pad.

Of dat je met je onderneming in zwaar weer belandt. Verschillende oorzaken kunnen hiertoe leiden. Als ondernemer draag je deze last op je schouders. En als kleine ondernemer sta je er vaak alleen voor. Hoe pak je dat aan, wat zijn de juiste acties en als het slecht gaat, hoe kun je er dan zo snel mogelijk weer bovenop komen? Is het verstandig om door te zetten of is het wellicht beter om te stoppen?

Ondernemersroute
Stichting Ondernemersklankbord biedt ondersteuning aan de kleinere ondernemers. Dit kan advies zijn aan starters, of begeleiding van ondernemers die willen groeien, innoveren, reorganiseren of overdragen. Bovendien staan zij ondernemers bij die failliet dreigen te gaan.

Ondernemersklankbord heeft voor ondernemers een Ondernemersroute ontwikkeld. Deze biedt snel en eenvoudig inzicht in de situatie van je bedrijf en geeft aan welke vervolgstappen je het beste kunt nemen. Op deze manier kun je een route uitstippelen die het beste bij jouw onderneming past. Bovendien laat de Ondernemersroute zien welke mogelijke kansen er (nog) zijn. Zo weet je precies waar je staat en kun je eventuele financiële schade beperken. De keuzes die je vandaag maakt, bepalen de toekomst van morgen.

Gratis persoonlijke begeleiding
Het nemen van een dergelijke beslissing die betrekking heeft op je bedrijf is allesbehalve gemakkelijk. Heb je vragen of behoefte aan persoonlijke begeleiding? De adviseurs van Ondernemersklankbord staan je vrijwillig bij. Als je in 2023 start, kun je zes maanden (kosteloos) klankborden met een adviseur. Onze adviseurs helpen ondernemers en zijn werkzaam geweest in uiteenlopende sectoren en branches. Zij kennen als geen ander de uitdagingen van het ondernemerschap.

Meer informatie over de Ondernemersroute? Bezoek de website!

Adviseurs gezocht
Veel ondernemers nemen momenteel contact met ons op met een hulpvraag. Daarom zijn wij in diverse regio’s op zoek naar nieuwe adviseurs die ondernemers vrijwillig willen helpen.  Kijk voor meer info op https://ondernemersklankbord.nl/adviseurs/