De voordelen van een leasefiets zijn zo overduidlijk, iedere werkgever kan hier gebruik van maken. Wittebrug Lease biedt een leasefietsplan aan – en ontzorgt voor de volle honderd procent.

Mobiliteitsoplossingen voor uw bedrijf? Het kan altijd efficiënter, duurzamer en gemakkelijker. De grote kennis en ervaring op het gebied van autolease zet Wittebrug Lease ook in bij het aanbod van de leasefiets. Het is een product dat Mirella van Zuylen, mobiliteitsadviseur bij Wittebrug Lease, een enorme vlucht zag nemen. Mirella: “De voordelen ervan zijn tegenwoordig zó overduidelijk, iedere werkgever zou de leasefiets in het mobiliteitsplan moeten meenemen. De leasefiets kan prima bestaan naast de (elektrische) leaseauto en zorgt voor vitalere medewerkers die zich minder vaak ziek melden. De kosten voor het leasen van een e-bike of een gewone fiets zijn bovendien veel lager dan die voor een leaseauto. Onderschat immers de tank- en parkeerkosten niet!”

Extra voorsprong

Niet minder belangrijk: een keuze voor een leasefietsplan is uitdrukkelijk een keuze voor duurzaamheid. Het is dé sleutel naar een groener (mobiliteits)beleid. Mirella: “Niet alleen klanten kiezen vaker voor een groen bedrijf, ook medewerkers. Op een krappe arbeidsmarkt geeft je dat een extra voorsprong.”

Met de leasefiets kunnen werknemers, tegen een vast tarief per maand, gebruik maken van een elektrische fiets naar keuze, eventueel in combinatie met een (elektrische) leaseauto. Net als bij die leaseauto zijn zaken als bijvoorbeeld onderhoud, verzekering en reparatie volledig geregeld. “Bij Wittebrug Lease doen we ons uiterste best,” zegt Mirella, “om onze klanten voor de volle honderd procent te ontzorgen in hun behoefte.”

Nog meer voordelen? Mirella: “Jawel. Er is de lage bijtelling van zeven procent én de leasefietsregeling valt in zijn geheel buiten de werkkostenregeling. Daarbij maakt het niet uit of je als werkgever de leasekosten betaalt of de leaseregeling alleen faciliteert.”

Bereken leasetarief: www.wittebruglease.nl/leasefiets