Hybride werken is haast niet meer weg te denken uit de werkcultuur van nu. Voor steeds meer mensen is het ook een doorslaggevende factor of ze ergens willen werken.

Als bedrijf of organisatie wil je hybride werken mogelijk maken. Het is een traject met uitdagingen, want hoe richt je jouw bedrijf of organisatie in één keer goed in op de nieuwe manier van werken? Voor het antwoord kun je rekenen op Lydis, als de ideale samenwerkingspartner.

‘Dagelijks voeren we tientallen adviesgesprekken met bedrijven en organisaties die hybride werken willen faciliteren,’ zegt Ricky Ong, productmanager bij Lydis. ‘We gaan als expert op het gebied van hybride werken het gesprek aan met de klant, stellen vragen, luisteren naar hun wensen, denken mee en dagen uit: hoe zien jullie dit voor je? En hebben jullie daar al over nagedacht? Vervolgens geven we vakkundig advies, houden we een inspiratiesessie en draaien een proof-of-concept.’

Lydis heeft een duidelijke missie, zegt Ong: ‘We willen jou van A tot Z  inspireren, begeleiden en vooral ontzorgen. Dit kunnen we realiseren met onze kennis én met onze partners en merken zoals Yealink, Dahua, Phillips en nog veel meer.’

Met ruim 30 jaar ervaring in de branche en door een brede kennis, ervaring en portfolio is Lydis de juiste partner om jou te helpen bij het inrichten van elke werkplek of ruimte – thuis en op kantoor, van kleine tot grote vergaderruimte – zodat jouw collega’s altijd en overal efficiënt en prettig kunnen samenwerken.

Ben jij benieuwd naar wat wij voor je bedrijf of organisatie kunnen betekenen? bezoek de website van lydis