Volop onontdekte plekken, een schitterende natuur in prachtige najaarskleuren, cultuurhistorisch erfgoed: voor een bijzondere herfstvakantie hoef je de grens niet over. Ons eigen land heeft het allemaal.

De herfstvakantie is hét moment om er even tussenuit te gaan. Maak een ontspannen fietstocht of boswandeling en geniet van alle prachtige rood-, oranje- en geeltinten. Na alle activiteiten plof je lekker neer op de bank bij de houtkachel. Of stook je het hout op voor een ontspannen bad in de hottub. Met Buitenleven Vakanties ben je dicht bij huis al helemaal weg.

Veelzijdig Nederland

Van ons kustgebied tot het weidse polderlandschap: volgens velen is in de herfst de natuur in Nederland, met zijn betoverend warme kleuren, op zijn mooist. De ideale uitvalsbasis om dit te ontdekken, is een vakantiewoning van Buitenleven Vakanties. Deze zijn door het hele land te vinden en staan stuk voor stuk in de ongerepte natuur. Dus of je nu een liefhebber bent van wandelen, fietsen, een lekker stuk varen of gewoon tot rust wilt komen: er is altijd wel een bestemming die bij jou past.

Logeer in een rijksmonument

Bij Buitenleven Vakanties vind je meer dan 100 unieke vakantiewoningen, voor zowel grote als kleine gezelschappen. Voor het overgrote deel zijn het authentieke woningen die vroeger een bijzondere functie hadden: voormalige boswachterswoningen, oude boerenhoeves, statige landhuizen en kastelen of molenaarswoningen. Met respect voor hun geschiedenis zijn ze zorgvuldig gerestaureerd, met behoud van de originele kenmerken. Meerdere locaties hebben, vanwege hun cultuurhistorische waarde, een beschermde status als rijksmonument.

Geen winstoogmerk

Buitenleven Vakanties heeft geen winstoogmerk en is ontstaan uit een unieke samenwerking van de grootste Nederlandse natuurorganisaties Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten en LandschappenNL. Je draagt met een boeking bij Buitenleven Vakanties ook nog eens je steentje bij aan de instandhouding van het natuur- en cultuurhistorisch erfgoed. Het grootste gedeelte van de verhuuropbrengst van de vakantiewoningen vloeit namelijk direct terug naar de natuurorganisaties. Hiermee zorgen zij voor het onderhoud aan de historische panden en voor de bescherming en het herstel van de natuur.

Bezoek de website om hier de bijzondere accommodaties van Buitenleven Vakanties te bekijken.