Om te zien hoe je anno 2022 een afwisselende, avontuurlijke én luxe kampeervakantie kunt beleven, doen we inspiratie op bij OutdoorXL in Barendrecht. 

De ontwikkelingen op kampeergebied gaan hard, waarbij het gemak voorop staat. Zo zet je je tent in enkele minuten op en gaat het afbreken zo mogelijk nóg sneller. Het grote voordeel hiervan is dat je gemakkelijker meerdere plekken tijdens één vakantie kunt aandoen. Bijvoorbeeld met een opblaastent die je snel en makkelijk opzet, een uitklapbare daktent op je auto of een slimme tent voor aan je (mini)camper, die je kan laten staan als je even een stadje gaat bekijken. Dankzij de flexibiliteit, het gemak en opzet- en afbreeksnelheid van de moderne tenten maak je je kampeervakantie afwisselend en avontuurlijk.

Comfort

Op een kampeervakantie anno 2022 mag het je natuurlijk aan comfort niet ontbreken, zeker als het om de nachtrust gaat. Bij de selectie van de juiste kampeermatras is het ligcomfort inmiddels bijna hetzelfde als die van je matras thuis. Je hebt de keuze uit modellen van 10, 15 tot wel 20 cm dikte, stuk voor stuk met een andere hardheid schuim. Wat voor jou het lekkerst of beste ligt, kan je zelf uitproberen. De toplaag van het matras bestaat uit een zachte stretch-tijk. Het elastische materiaal vormt volledig mee met de contouren van je lichaam en geeft een optimale drukverdeling. Dus ga je voor een superzacht matras of heb je liever iets meer stevigheid? We hebben het allemaal.

”Kom van 27 t/m 29 mei naar de Tentenshow en Kanotest van OutdoorXL”

Spectaculair

Wat je tegenwoordig aan kano’s of supboards kunt meenemen op vakantie, is spectaculair. Van super kleine SUP’s tot origami kano’s. Wil je zelf proberen waarom een opblaaskano of SUP eigenlijk thuishoort bij elke kampeervakantie? Of wil je meer weten over het ligcomfort van kampeermatrassen en het ruimste aanbod tenten zien? Kom dan van vrijdag 27 tot en met zondag 29 mei naar de Tentenshow en Kanotest van OutdoorXL. En vergeet je zwembroek niet als je een proefvaart voor de winkel wilt maken!

Je vindt OutdoorXL aan de Aalborg 1 in Barendrecht (Rotterdam) en online op outdoorxl.nl