Aromed is een Nederlands bedrijf dat zich vanaf 1989 bezighoudt met het inzetten van de kracht uit de natuur voor de gezondheid.

Aromed heeft een uitgebreid assortiment natuurlijke en biologische producten, met onder andere: draagoliën, etherische oliën en samengestelde producten. Een voorbeeld van een samengesteld product is de Megranaroller, in te zetten bij hoofdklachten.

Een samengesteld product is sterk door de combinatie van ingrediënten en de onderlinge samenwerking hiertussen. Hoofdklachten zijn vaak een gevolg van spierspanning, waarbij opgehoopte afvalstoffen regelmatig een rol spelen. 

Deze roller bevordert de doorbloeding van het spierweefsel, zodat afvalstoffen worden afgevoerd. Daarnaast heeft Megrana een verkoelende en verlichtende werking op spieren van hoofd, nek en schouders.

Aromed heeft een ruime keuze in biologische etherische oliën met ieder prachtige eigenschappen. Zo kunnen de enkelvoudige etherische oliën vanlavendel en sinaasappel heel mooi ingezet worden bij somberheid. Lavendel brengt vooral rust, terwijl sinaasappel alles wat lichter en vrolijker maakt.

De oliën kunnen verneveld worden in een diffuser of brandertje of samen met een draagolie aangebracht worden op de huid. Ook in het bad of onder de douche, waarvoor Aromed een heerlijke basis bad/ douche olie samenstelde.

Naast de vertrouwde producten, ontwikkelt Aromed steeds nieuwe producten, waaronder de Lotus mentaal lijn. De producten in deze lijn zijn gericht op emoties en mentale processen zoals focus en ontspanning.

Naar de nieuwste inzichten creëerden we onder andere: Rust en Slaap olie, ter ontspanning, om stress los te laten en voor een gezonde nachtrust.

Concentratieolie voor alertheid -focus en emotionele balans olie voor evenwicht op emotioneel niveau en harmonie tussen mensen onderling. Aromed is continu bezig met innovatie binnen een vertrouwd concept.

Aromed is te vinden bij onder andere: de adviserende drogisterijen, apotheken, reformzaken en bij therapeuten, schoonheidssalons e.d. en natuurlijk via:

Voor interesse bezoek de website www.aromed.nl