Wij leven in het digitale tijdperk, waarin steeds meer werkzaamheden online en in de cloud plaatsvinden. Met Zoho One kun je alle bedrijfsprocessen binnen uw organisatie beheren, verbinden en automatiseren. Zodat teams en afdelingen optimaal kunnen samenwerken en de klant centraal staat.

Iedere organisatie ken de hobbels die bij een automatiseringsreis horen. Je koopt CRM-software of handige tool, maar zodra je aan de slag gaat blijkt de software moeilijk te integreren. De software werkt niet samen met bestaande apps en tools waarmee je al werkt, waardoor weer een extra oplossing nodig is om de processen te integreren. Met Zoho One is dat probleem verleden tijd. Je beschikt over meer dan 45 apps die naadloos met elkaar kunnen samenwerken binnen een centraal ecosysteem. In plaats van een losse verzameling aan apps en tools stap je over op een geïntegreerd besturingssysteem voor je hele bedrijf. Het helpt de stap te zetten naar een meer verbonden en flexibele organisatie.

Verbinden en beheren

Zoho One is dé totale cloudoplossing voor bedrijven die willen digitaliseren. Met Zoho One heb je alle applicaties geïntegreerd. Bestaande apps kun je makkelijk toevoegen. Hierdoor kun je je focussen op het allerbelangrijkste, jouw bedrijf. Met apps voor onder andere marketing, sales, finance en hr kun je alle bedrijfsprocessen binnen je bedrijf beheren, verbinden en automatiseren. Een voorbeeld is Zoho Cliq, waarmee je de communicatie binnen het team stroomlijnt. Met de geïntegreerde chatfunctie, vergader- en projectmanagement-apps en analytics stimuleert Zoho One de samenwerking onder collega’s en tussen afdelingen. Medewerkers kunnen hun werk overal mee naartoe nemen en in een online werkruimte samenwerken aan projecten. Zoho One biedt een totaalpakket van meer dan 45 apps waarmee je de uiteenlopende activiteiten van je bedrijf samenvoegt tot een toegankelijk platform, waar alle informatie overzichtelijk samenvloeit. Van het verwerken van je leads tot het beheren van de inventaris. Van het opslaan van bestanden tot het opzetten van verschillende marketingcampagnes. Van online vergaderen tot het indienen van verschillende declaraties. Zoho One verhoogt de productiviteit in je bedrijf, levert betere klantervaringen en nog veel meer.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van Zoho One voor u bedrijf bezoek de website.